Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Görges yine yaptı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/05/2011 - 23:22 GMT+3

İki hafta önce Stuttgart'ta zafere ulaşan Julia Görges, Madrid'de karşılaştığı dünya bir numarası Caroline Wozniacki'yi 6-4/1-6/6-3'lük setlerle mağlup ederek tur atladı.

Görges Madrid

Görsel kaynağı: Eurosport

Son haftalarda oynadığı tenisle adından söz ettiren Alman tenisçi, geçen hafta Stuttgart’ta şampiyon olurken finalde mağlup ettiği dünya 1 numarasını, prestijli Madrid turnuvasının üçüncü turunda da mağlup ederek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.
Dünya 27 numarası ikinci sette sol ayağındaki sorun nedeniyle bocalasa da yapılan tedavinin ardından üçüncü sette tekrar ritmini buldu ve çeyrek finale yükseldi. Maç sonu istatistiklerinde Wozniacki’nin ilk servisi oyuna sokma oranı kat be kat üstün olsa da, Görges agresif oyununu winner ve basit hata sayılarında gösterdi.
Danimarkalı’yı winner sayısında üçe katlayan Görges (36-11) agresif oyunun götürüsü olarak daha fazla basit hata yapan taraftı (38-21).
Yükselişteki bir diğer isim Anastasia Pavlyuchenkova beş numaralı seribaşı Samantha Stosur’u 7-5 ve 6-3’lük setlerle mağlup ederek çeyrek finalde Görges’in rakibi oldu.
Victoria Azarenka müthiş formuna devam etti. İlk turda Vera Dushevina’yı oyun vermeden geçen, ikinci turda ise Sofia Arvidsson’a sadece iki oyun bırakan Belaruslu, ev sahibi raketlerden Arantxa Parra Santonja’yı 6-0/6-3 ile mağlup ederek son sekiz raket arasına kaldı.
Çinli Na Li ise Roberta Vinci’yi 2-6/6-2/6-1 ile geçti.
Dün akşam oynanan üçüncü tur müsabakalarında Maria Sharapova, Dominika Cibulkova karşısında direnemeyerek 7-5 ve 6-4’lük setlerle turnuva dışında kaldı. İki numaralı seribaşı Vera Zvonareva da erken veda edenler arasındaydı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam