Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wozniacki geleneği bozmadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/08/2011 - 12:01 GMT+3

WTA turu New Haven Açık ayağında zafer, Çek tenisçi Petra Cetkovska’yı 6-4/6-1’lik iki set sonunda mağlup etmeyi başaran Danimarkalı Caroline Wozniacki’nin oldu.

Caroline Wozniacki of Denmark celebrates breaking Francesca Shiavone of Italy during the semifinals of the New Haven Open at Yale presented by First Niagara at the Connecticut Tennis Center on August 26, 2011 in New Haven, Connecticut

Görsel kaynağı: Eurosport

Irene Kasırgası’ndan etkilenmemesi için normal saatinden 4 saat önce başlayan mücadelede kısa süreli bir yağmur neticesinde duraksama da yaşandı. Karşılaşma boyunca rakibine 12 kez servis kırma şansı veren Çek raket, bunların altısına mani olamayınca korttan mağlup ayrılan taraf oldu.
Dünya sıralamasında 1 numarada bulunan ve turnuvaya da 1 numaralı seribaşı olarak katılan Caroline Wozniacki, bu seneki sekizinci finalinde elde ettiği bu galibiyetle, New Haven Açık’da üst üste dördüncü kez mutlu sona ulaşmış oldu.
Wimbledon’dan sonra, bu turnuvada da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Petra Cetkovska ise finale yükselene kadar, turnuvanın seribaşlarından Agnieszka Radwanska’yı, Marion Bartoli’yi ve Li Na’yı yenmeyi başarmıştı.
Bu zaferle, pazartesi günü başlayacak sezonun son Grand Slam’ı öncesi moral bulan Wozniacki Amerika Açık’ın da en büyük favorilerinden olduğunu gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam