Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

roger federer rio 2016

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/08/2012 - 21:11 GMT+3

Uzun zamandır kovaladığı Olimpiyat altın madalyasını bu sene de kazanamayan Roger Federer, dört yıl sonra Rio'da olabileceğini söyledi.

roger federer, gumus madalya

Görsel kaynağı: Reuters

Finalde Andy Murray karşısında pek de varlık gösteremeyen Federer, “Kaybım yok, gümüş madalya kazandım” derken, “Benim için muazzam bir ay oldu. Wimbledon’ı kazandım, dünya 1 numarası oldum ve gümüş madalya kazandım. Benim için fazla üzülmeyin” ifadelerini kullandı.
2008 Pekin’de çift erkeklerde Stanislas Wawrinka ile altın madalyaya ulaşan İsviçreli, “Memnun ve mutluyum. Benim kazanmama alışan insanlar için bu söylediklerim tuhaf gelebilir. Ancak genellikle kazanmak beni mutlu etse de böyle iyi bir sonuç da beni gururlu ve çok mutlu yapmaya yetiyor” şeklinde konuştu.
İlk turda Alejandro Falla karşısında set kaybeden Federer, “İlk tur maçımın ardından gözlerim yaşardı. İster inanın ister inanmayın. Kaybetmeye bu kadar yakın olduktan sonra kazanmanın anlamı çok büyüktü. Yarı finalin de ardından çok duygusaldım” dedi.
2012 Rio Oyunları’nda yer almasının imkansız olmadığını söyleyen 30 yaşındaki raket, “Şu an emekli olup geri dönebilirim. O kadar uzun bir ara. Şu an hayatımın merkezine koymadım ama Olimpiyat altınını çok istiyorum” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam