Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çeyrek final eşleşmeleri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/02/2011 - 21:58 GMT+2

Doha’da devam eden Katar Açık Tenis Turnuvası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Bir ve iki numaralı seribaşılar Caroline Wozniacki ve Vera Zvonareva rahat şekilde son sekize kalırken, Francesca Schiavone ve Na Li ikinci turda elendi.

2011 Dubai Final Wozniacki

Görsel kaynağı: AFP

Dünya bir numaralı koltuğunu bu hafta tekrar ele geçiren Wozniacki ikinci turda karşılaştığı Nadia Petrova’yı 6-3 ve 6-2’lik iki setle mağlup etti. Danimarkalı’nın rakibi Flavia Pennetta oldu. Pennetta, Çek rakibi Lucie Safarova’yı ilk seti kaybettiği müsabakada geçti.
Üç numaralı seribaşı Schiavone yükselişteki Çinli Shuai Peng’e 7-5/6-3 yenilerek turnuva dışında kaldı. Elemelerden gelen Çinli’nin rakibi Marion Bartoli oldu. Bartoli sekiz numaralı seribaşı Shahar Peer’e sadece bir oyun vererek son sekize kaldı.
Jelena Jankovic turnuvaya wildcard ile katılan Sania Mirza’yı 6-0/6-1 ile sürklase ederken çeyrek finalde Klara Zakopalova ile eşleşti. Çek tenisçi Avustralya Açık finalisti Na Li’yi 6-2/6-1 ile yendi.
Slovakyalı tenisçi Daniela Hantuchova yükselişini sürdürdü. İlk turda altı numaralı seribaşı Victoria Azarenka’yı turnuva dışına iten Hantuchova, ikinci turda Vera Dushevina’yı 4-6/6-2/6-4 ile mağlup etti ve çeyrek finalde Vera Zvonareva’nın rakibi oldu. Günün son maçında Dominika Cibulkova’yı 6-1/6-2 yendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam