Eurosport
Raducanu’nun Antrenör Arayışı Devam Ediyor
Tarafından
Yayınlandı 26/10/2021 - 09:58 GMT+3
ABD Açık şampiyonu Emma Raducanu, Avustralya Açık’tan önce yeni koçunu bulmayı umuyor.
Emma Raducanu
Görsel kaynağı: Getty Images
Şu an Transilvanya Açık'ta mücadele eden Britanya 1 numarası Emma Raducanu, ocak ayında başlayacak Avustralya Açık öncesinde yeni bir koç bulma konusunda iyimserliğini koruyor.
New York’taki galibiyetinin ardından, WTA Tour deneyimi olan bir akıl hocasına ihtiyacı olduğu için koç Andrew Richardson ile yollarını ayıran Raducanu, bu sezonu koçsuz bir şekilde tamamlama ihtimalini oldukça rahat karşılıyor.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2021/10/23/3241805-66353368-2560-1440.jpg)
Emma Raducanu
Görsel kaynağı: Getty Images
Bir antrenöre sahip olmanın harika bir şey olduğunu söyleyen Raducanu, “Bağımlı olmanın harika bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir antrenöre sahip olmak harika ancak, sahada tek başınasın. Öncelikle kendine koçluk yapmalısın. Yaşadığım deneyimin bir kısmı da kendime koçluk yapmayı öğrenebilmek.” ifadelerini kullandı.
Johanna Konta'nın eski antrenörü Esteban Carril ile denemeler yapan Raducanu, ilerleyen haftalarda başka isimlerle de bir araya geleceğini açıkladı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam