Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

''Federer olimpiyat altını kazanırsa emekli olabilir''

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/07/2016 - 16:48 GMT+3

ITF'nin olimpiyatlar için hazırladığı kitapta açıklamalarına yer verilen Goran Ivanisevic, Federer'in Rio 2016'da altın madalya kazanması hâlinde emekli olabileceğini söyledi.

Roger Federer

Görsel kaynağı: Eurosport

Kariyerinde bir Grand Slam şampiyonluğu ve iki olimpiyat madalyası bulunan eski tenisçi Goran Ivanisevic, Uluslararası Tenis Federasyonu'nun olimpiyat oyunları için hazırladığı kitaba konuştu.
Barcelona 1992'de tekler ve çiftlerde bronz madalya kazanarak, ülkesi Hırvatistan adına çok zor bir dönemde büyük başarı kazandığını dile getiren Ivanisevic,
''O seviyede ülkeniz için madalya kazanmak muhteşem bir gurur. Madalyanın renginin ne olduğu önemli değil'' diyerek duygularını dile getirdi. Rio 2016 için tahmin yapması istenen Ivanisevic, olimpiyatlarda kazananı tahmin etmenin oldukça zor olduğunu belirterek,
''Bazen beklenmeyen şampiyonllar görebiliyorsunuz, olimpiyatlarda her şey olasılık dahilinde. Federer'in bütün zaferleri yaşadı ancak hâlâ olimpiyat altını yok. Eğer Rio'da altın madalya kazanırsa emekli olabilir.'' dedi ve efsane tenisçinin favorisi olduğunu söyledi.
Federer aksini söyledi
Ancak Federer birkaç hafta önce yaptığı açıklamada 2017 yılında da Wimbledon'da olacağını söyledi. Sezona sakatlık problemleriyle başlayan İsviçreli raket, Wimbledon'da yarı finale kadar çıkmış ama Milos Raonic'e yenilmekten kurtulamamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam