Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wozniacki tur atladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/05/2011 - 17:35 GMT+3

Dünya 1 numarası Caroline Wozniacki “neredeyse” soyadaşı Aleksandra Wozniak’ı 6-3/7-6 ile geçerek adını üçüncü tura yazdırdı. Sam Stosur da genç rakibi Simona Halep’i rahat bir şekilde mağlup etti.

Caroline Wozniacki

Görsel kaynağı: AFP

İlk grand slamini kazanmak için Paris’e gelen Danimarkalı dünya 1 numarası ikinci sette zor anlar yaşadığı müsabakayı kazanarak hedefine bir adım daha yaklaştı. Wozniacki’nin üçüncü turdaki rakibi daha zorlu. 28 numaralı seribaşı ile karşılaşacak genç tenisçi.
Son finalist Samantha Stosur ise genç Rumen rakibi Halep karşısında hiç zorlanmadı. İlk seti sıfıra karşı kazanan Avustralyalı, sonraki sette rakibine iki oyun vererek 66 dakikada üçüncü tura yükseldi. Stosur’un rakibi Gisela Dulko olacak. 10 numaralı seribaşı Jelena Jankovic, 2009 İstanbul Cup şampiyonu Vera Dushevina’yı 6-3/6-2’lik iki setle mağlup etti ve son 32 raket arasına adını yazdırdı. Sırp tenisçinin rakibi Bethanie Mattek-Sands oldu.
Toprak sezonunu harika bir performans ile geçen ve dünya 1 numarasını iki kez mağlup etmenin yanı sır Stuttgart’ta da şampiyon olan Julia Görges, ilk seti kaybettiği maçta Lucie Safarova’yı 2-6/7-5/6-2’lik üç setle geçti. Alman tenisçi ikinci sette de 2-0 geriye düşmüştü.
İpek Şenoğlu’nun çiftlerdeki partneri Rebecca Marino iyi toprakçılardan Maria Jose Martinez Sanchez’i 2-6/6-3/6-3 ile mağlup etti ve kariyerinin önemli galibiyetlerinden birine imza attı. Şenoğlu/Marino çifti dün ilk turda veda etmişti. Kanadalı üçüncü turda Svetlana Kuznetsova ile oynayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam