Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Djokovic'i kim durduracak?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/05/2011 - 20:33 GMT+3

Yılın durdurulamayanı Novak Djokovic bir galibiyet daha aldı. Dördüncü turda ev sahibi raketlerden Richard Gasquet ile karşılaşan dünya iki numarası müsabakadan 6-4/6-4/6-2 ile galip ayrıldı.

TENNIS 2011 DJOKOVIC ROLAND GARROS FRENCH OPEN

Görsel kaynağı: AFP

Bu galibiyet Sırp tenisçinin üst üste kazandığı 43. zafer olurken, Nole bu yılki 41. müsabakasından da boynu bükük ayrılmadı. Maçın ilk oyununda servis kıran Nole bu avantajını ilk setin sonuna kadar yitirmedi. İkinci setin ise yedinci oyununda set boyunca çok iyi oynayan Gasquet’nin anlık konsantrasyon kaybını iyi değerlendiren Sırp raket, bu seti de servis kırarak hanesine yazdırdı. Son sette de rakibinin iki servisini çalan Djokovic maçı beklenenden daha rahat kazandı.
Djokovic’in çeyrek finaldeki rakibi ise müthiş bir maç sonucu tur atlayan Fabio Fognini oldu. İtalyan tenisçinin rakibi Albert Montanes’ti. İlk iki setin karşılıklı paylaşıldığı müsabakada uzun bir son set yaşandı. Beş maç puanı çevirdiği sette 19. oyunda servis kıran Fognini, servisine tutundu ve kariyerinde ilk defa bir grand slam’de son sekiz raket arasında kaldı.
1995 yılında çeyrek final gören Renzo Furlan’dan bu yana Fognini ilk kez çeyrek final gören İtalyan oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam