Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Federer sessiz ve derinden

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/05/2011 - 19:05 GMT+3

Nadal ve Djokovic’in üstünlüğü ile geçen yılda Fransa Açık şampiyonluğunu kazanarak herkesi şaşırtmak isteyen Roger Federer üçüncü turda karşılaştığı Janko Tipsarevic’i 6-1/6-4/6-3’lük setlerle turnuva dışına itti ve hedefine bir adım daha yaklaştı.

Federer French Open

Görsel kaynağı: Eurosport

Üç numaralı seribaşı baştan sona üstün götürdüğü müsabakada Sırp rakibine ayağa kalkma şansı dahi tanımadı. Federer’in dördüncü turdaki rakibi Stanislas Wawrinka - Jo-Wilfried Tsonga maçının galibi olacak.
Sezonun formda isimlerinden David Ferrer kortta uzun süre kalmayı sevmiyor. Sergiy Stakhovsky ile karşılaşan yedi numaralı seribaşı müsabakadan 6-1/6-1/6-3 ile galip ayrıldı. İspanyol’un son 16 turundaki rakibi ise ev sahibi raket Gael Monfils oldu. Fransız tenisçi, Steve Darcis’yi 6-3/6-4/7-5’lik setlere alt etti.
İkinci turda Marsel’i turnuva dışına iten Guillermo Garcia-Lopez, İtalyan rakibi Fabio Fognini’yi geçemedi. İlk seti kazanan İspanyol tenisçi karşılaşmayı 4-6/6-3/6-3/6-1 ile dört sette kaybetti. 12 numaralı seribaşı Mikhail Youzhny de Albert Montanes’e 6-1/7-6/6-1 ile mağlup olarak elendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam