Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Uğursuz 19'lar

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/05/2011 - 22:42 GMT+3

Roland Garros’ta ilk gün maçları tamamlandı. Erkeklerde ve kadınlarda 19 numaralı seribaşılar elenerek ilk sürprizleri yaşatırken, favoriler genel anlamda zorlanmadı.

Cilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Sabah saatlerinde oynanan maçta 19 numaralı seribaşı Marin Cilic, İspanyol veteran Ruben Ramirez Hidalgo ile karşılaştı. Başa baş giden ilk seti tie-break ile kaybeden Hırvat tenisçi, buradan sonra toparlanamadı ve maçı set alamadan kaybederek turnuvanın ilk sürprizinin de sahibi oldu.
Bugün korta çıkan en yüksek seribaşı tenisçi olan David Ferrer, Fin rakibi Jarkko Nieminen karşısında 6-3/6-3/6-1’lik üç setle galip gelerek rahat bir şekilde turladı. 7 numaralı seribaşı İspanyol raket ikinci turda ev sahibi tenisçilerden Julien Benneteau ile karşılaşacak. Fransız tenisçi, Rui Machado’yu ilk seti kaybettiği maçta mağlup etmeyi başardı.
Ev sahibi tenisçilerden, 17 numaralı seribaşı Jo-Wilfried Tsonga, Jan Hanek’i 6-3/6-2/6-2 ile zorlanmadan alt etmeyi başardı. 14 numaralı Stanislas Wawrinka ise elemelerde Masrsel’i yenen Augustin Gensse’yi ilk seti kaybettiği maçta mağlup ederek ikinci tura yükseldi.
2008 çeyrek finalisti Ernests Gulbis, Blaz Kavcic’ten set alamadı.
Marsel eğer Tommy Haas’u yenip ikinci tura yükselirse rakibi ise 30 numaralı seribaşı Guillermo-Garcia Lopez olacak.
Kadınlarda ise Philippe Chatrier’yi açan Samantha Stosur, Iveta Benesova karşısında servis kırdırarak başladığı maçta zorlanmadı ve 6-2/6-3 ile güldü.
Bugün korta çıkan seribaşılardan Jelena Jankovic, Anastasia Pavlyuchenkova, Julia Görges, Tsvetana Pironkova ve Svetlana Kuznetsova rakiplerine set vermeden kazanırken, 19 numaralı seribaşı Shahar Peer, İspanyol tenisçi Maria Jose Martinez Sanchez’i 7-6/6-1 ile mağlup etti.
İpek Şenoğlu’nun çiftler partneri Rebecca Marino, Ukraynalı rakibi Kateryna Bondarenko’yu 6-3’lük iki setle turnuva dışına iti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam