Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Kimse Nadal'ı böyle görmek istemez"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/05/2022 - 10:26 GMT+3

Ülkesinde katıldığı bir ödül töreninde konuşan Carlos Alcaraz, Rafael Nadal’ın ayak sakatlığından dolayı çektiği ağrıların yarattığı acıyı görmenin kendisi adına da acı verici olduğunu söyledi.

Carlos Alcaraz and Rafael Nadal

Görsel kaynağı: Getty Images

Son olarak Roma Açık son 16 turunda korta çıkan Rafael Nadal, ayak sakatlığı nedeniyle hissettiği ağrılarla mücadele ettiği maçta Denis Shapovalov’a mağlup olmuştu. Maç sonrası konuşan 2020 Roland Garros şampiyonu ağrıların sadece tenis kariyerini değil hayatını da etkilediğini söylemişti.
Madrid Açık’ta Novak Djokovic ve Rafael Nadal’ı mağlup ederek şampiyon olan Carlos Alcaraz, Fransa Açık öncesi ülkesinde katıldığı bir ödül töreninde idolleri arasında gösterdiği Nadal’ın güncel durumu hakkında konuştu.
Kimse Nadal’ı böyle görmek istemez, o herkes için bir referans noktası ve onu sevdiği sporu yaparken bu kadar acıçekiyorken görmek… Bu hepimizin canınıyakıyor.”
“Onun toparlanmak için birkaç günü olduğunu biliyorum ve umarım Paris’te yeniden mücadeleci olacak.”
19 yaşındaki İspanyol raket, Madrid Açık çeyrek finalinde Rafael Nadal’a karşı oynadığı maçta ayağından sakatlanmış ancak Djokovic ve Zverev’i geçerek şampiyonluğu kimseye bırakmamıştı. Roland-Garros hazırlıkları adına Roma’dan çekilen Alcaraz, daha iyi hissettiğini anlattı.
Roland Garros 2022, Alcaraz-Nadal-Djokovic
Hazırlanıyorum, antrenman yapıyorum, ayağımı geri kazanıyorum ve küçük küçük daha iyi hissediyorum. Paris’e kendime güvenerek gidiyorum çünkü bir şansım olduğunu biliyorum.”
Roland-Garros ana tablo maçları 22 Mayıs 2022 Pazar günü Eurosport ekranlarında başlıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam