Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Zidane'ın favorisi Rafa Nadal

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/05/2022 - 15:24 GMT+3

Geride bıraktığımız gün Roland-Garros maçlarını yerinde takip eden Zinedine Zidane, bu yıl şampiyonluk adayının Rafael Nadal olduğunu söyledi.

PARIS, FRANCE - MAY 27: Zinedine Zidane and his wife Veronique Zidane attend the match of Rafael Nadal during day 6 of the French Open 2022, Roland-Garros 2022, second Grand Slam tennis tournament of the season at Stade Roland Garros on May 27, 2022 in Pa

Görsel kaynağı: Getty Images

Real Madrid’in eski futbolcusu ve teknik patronu Zinedine Zidane, geride bıraktığımız gün Rafael Nadal’ın Suzanne Lenglen Kortu’nda Botic van de Zandschulp’u 3-0 mağlup ettiği maçı tribünlerde takip etti.
Maç sonrası Roland Garros’a özel açıklamalarda bulunan Fransız futbol adamı, yeni jenerasyonun etkileyici performansına rağmen kendi favorisinin Nadal olduğunu vurguladı.
“Yeni jenerasyon harika ama ben eski gruptan geliyorum. Kazanabilirse Rafael Nadal’ı desteklemeye ve itmeye devam edeceğiz.”
“O hala burada [en üst seviyede] bu yüzden harika olur. Ama Carlos Alcaraz’la birlikte yeni jenerasyonun bir noktada devralacağı doğru.”
Rafa Nadal, Zinedine Zidane y Mariano Puerta, final de Roland-Garros 2005
Zinedine Zidane, 2005 senesinde Rafael Nadal’ın kazandığı ilk Fransa Açık kupasını takdim etmişti.
“O günden bugüne çok kupa kazandı.”
Her şey değişiyor, gelişiyor. Bu iyi bir şey. Burada olmak ve bu sakin ortamda harika atletlerin performanslarını sergilemesini izlemek her zaman bir zevk.”
"Roland Garros efsanevi bir yer bu yüzden ne zaman buraya gelme şansımız olsa bunu değerlendiriyoruz.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam