Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Roma'da finalin adı Djokovic-Zverev

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/05/2017 - 23:22 GMT+3

Roma Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda finale yükselen isimler belli oldu.

Novak Djokovic, pictured, will face Alexander Zverev in the final in Rome (AP)

Görsel kaynağı: PA Sport

Başkentte Foro Italico Spor Kompleksi'ndeki toprak kortlarda oynanan turnuvaya teklerde yarı final maçlarıyla devam edildi. Olumsuz hava koşulları sebebiyle bugüne ertelenen çeyrek final maçında Juan Martin del Potro'yu 2-0 yenen Novak Djokovic, aynı gün yarı final maçına çıktı.
Djokovic, önce Del Potro sonra Thiem'i yendi
Djokovic, toprak kort sezonunda büyük çıkış yakalayan Avusturyalı Dominic Thiem'i 6-1 ve 6-0'lık iki setle zorlanmadan 2-0 mağlup ederek Roma'da 8. kez finale yükseldi.
Finalin adı Djokovic-Zverev
Günün çekişmeli diğer yarı final maçında 16 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, ABD'li John Isner'i 6-4, 6-7 ve 6-1'lik setlerle 2-1 yenerek finalde daha önce Roma'da 4 kez mutlu sona ulaşan Djokovic'in rakibi oldu.
Svitolina terlemeden finalde
Tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza, 8 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina ile yaptığı yarı final mücadelesi sırasında ilk sette 4-1 gerideyken sakatlandı ve maçtan çekildi.
Tek kadınlarda finalin adı Svitolina-Halep
Diğer yarı final maçında 6 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep ise 15 numaralı seribaşı Hollandalı Kiki Bertens'i 7-5 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek finalde Svitolina ile eşleşti.
Turnuva, yarın tekler ve çiftlerde oynanacak final mücadeleleriyle son bulacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam