Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"İyi ki doğdum"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/11/2010 - 17:29 GMT+2

Bugün 23. yaş gününü kutlayan Sırp raket Ana Ivanovic, Bali’de düzenlenen Şampiyonlar Turnuvası’nın yarı finalinde Kimiko Date Krumm’ı 7-5/6-7/6-2’lik üç setle geçti ve finale yükseldi. Finaldeki rakibi Alisa Kleybanova oldu.

2010 WTA Linz Ana Ivanovic

Görsel kaynağı: Eurosport

İlk setteki ilk iki servis oyununda puan dahi alamayan Ivanovic, 5-3 geriye düştüğü sette iki set puanı çevirdi. Geriden gelerek dört oyun üst üste kazanmayı başaran Sırp tenisçi ilk seti 7-5 ile hanesine yazdırdı.
İkinci sette kontrolü ele alan ve bu sefer 5-3 öne geçen taraf olan Ivanovic, set için servis atarken servisini kırdırdı. Bu sette 6-5 öndeyken de maç puanından yararlanamayan 23 yaşındaki sporcu, tie-break’e giden seti kaybetti.
Son sette 40 yaşındaki Japon tensiçinin yorulması ile birlikte son kontrolü tamamen ele geçiren Ivanovic 6-2 ile seti ve maçı kazandı.
“Kendine güven garip bir şey, hep onu arayıp durdum, ama bunca zamandır aslında benimle birlikte olduğunu yeni fark ettim” diyen Roland Garros 2008 şampiyonu, kariyerinin en kötü anının Amerika Açık 2009’da ilk turda elenmesi olduğunu söyledi.
Günün ikinci yarı final mücadelesinde ise Rus Alisa Kleybanova, Slovak raket Daniela Hantuchova’yı 6-3 ve 6-1’lik iki set ile geçti ve finale yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam