Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Shanghai Masters | Djokovic - Ferrer

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/10/2014 - 15:39 GMT+3

Çin'de düzenlenen Shanghai Masters Tenis Turnuvası'nda Novak Djokovic rakibi David Ferrer'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle mağlup etmeyi başardı.

Novak Djokovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Shanghai Masters çeyrek final mücadelesinde Sırp raket Novak Djokovic rakibi İspanyol David Ferrer'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle yenerek yarı finale yükseldi.
3.tur mücadelesinde Andy Murray'i yenmeyi başaran David Ferrer, dünya 1 numarası karşısında daha ilk oyunda servisini kırdırdı. Karşılaşmaya harika bir başlangıç yapan Djokovic ilk oyunda kırdığı servisin avantajını kullanarak seti 6-4 kazanmayı başardı.
İkinci sette dengeli oyununu devam ettiren Djokovic kullandığı etkili servislerle rakibi Ferrer'i zorladı. İlk sette olduğu gibi servis kırarak sete başlayan Djokovic yedinci oyunda da Ferrer'in servisini kırmayı başardı. İkinci sette 2 kere ace yapan Djokovic böylece Shanghai'de adını yarı finale yazdırdı.
Ferrer'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle yenmeyi başaran Novak Djokovic yarı finalde Federer-Benneteau karşılaşmasının galibi ile finale yükselmek için yarışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam