Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Murray yarı finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/10/2011 - 18:24 GMT+3

Sezonun sekizinci Masters turnuvasında iki ve üç numaralı seribaşılar Andy Murray ve David Ferrer yarı finale yükseldi.

TENNIS Andy Murray in action against Matthew Ebden in his Shanghai Masters quarter-final

Görsel kaynağı: AFP

Son şampiyon Murray çeyrek finalde elemelerden gelen Matthew Ebden’i zorlanmadan 6-3 ve 6-2 ile mağlup ederek son dört tenisçi arasına ismini yazdırdı. Novak Djokovic ve Roger Federer’in sakatlık ve yorgunluk nedeniyle çekildiği, dünya iki numarası Nadal’ın da üçüncü turda sürpriz bir mağlubiyet alarak elendiği turnuvada en büyük favori olarak kalan Britanyalı tenisçi yarı finalde Kei Nishikori ile karşılaşacak.
Japon raket kariyerinin ilk Masters yarı finalini 12 nolu seribaşı Alexandr Dolgopolov’u 6-4/6-3’lük setlerle turnuva dışına iterek gördü. 21 yaşındaki tenisçi bu sonuçla 2006 Indian Wells’in ardından (Paradorn Srichapan) bir Masters turnuvasında yarı final gören Asyalı oldu.
Ana tablonun üst kısmında ise üçüncü turda 1 nolu seribaşı Rafa Nadal’ı eleyen Florian Mayer bir başka İspanyol Feliciano Lopez’e karşı etkisizdi ve müsabakadan 6-2/6-4 ile mağlup ayrıldı. Lopez’in rakibi ise vatandaşı David Ferrer oldu.
Üç numaralı seribaşı müthiş bir çekişmeye sahne olan müsabakada Andy Roddick’i 6-7/6-2/7-6 ile saf dışı bırakarak yarı finalist oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam