Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galibiyetlere devam

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/03/2011 - 05:23 GMT+2

Geçen hafta Indian Wells’te bu sezonki ikinci şampiyonluğunu yaşayan Caroline Wozniacki, Miami’deki ilk maçında Bethanie Mattek-Sands’ı 6-2 ve 7-5’lik setlerle geçerek üçüncü tura çıktı. Altı seribaşı elenirken Avustralya Açık yarı finalinden bu yana kazanamayan Li Na da veda edenler arasındaydı.

Caroline Wozniacki

Görsel kaynağı: AFP

Turnuvanın üçüncü gününde ana tablonun üst kısmındaki kadınlar ikinci tur maçları oynandı. Dünya 1 numarası Wozniacki, ABD’li rakibi karşısında fazla zorlanmadan zafere ulaştı. Danimarkalı tenisçi ikinci sette 5-3’lük üstünlüğü yakalasa da ev sahibinin direnişi sonucu set 5-5’e geldi. Son iki oyunu kazanan 20 yaşındaki Wozniacki’nin üçüncü turdaki rakibi Daniela Hantuchova oldu. Slovak raket bir diğer ev sahibi Melanie Oudin’i 6-1 ve 6-3 ile zorlanmadan alt etti.
Seribaşılar için güzel bir gün olduğu söylenemezdi.
Avustralya Açık’ta final oynayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Çinli raket Li Na, o turnuvada yarı finalde kazandığından bu yana galibiyete hasret. İkinci turda 88 doğumlu Johanna Larsson ile karşılaşan Li, müthiş bir çekişmeye sahne olan müsabakayı 7-5/6-7 ve 7-6’lık setlerle kaybederek elendi ve mağlubiyet serisini beş maça çıkarttı.
10 numaralı seribaşı Shahar Peer, Anabel Medina Garrigues’e iki set sonucu elenirken, 13 numaralı Flavia Pennetta ise Çek rakibi Iveta Benesova’dan yalnızca üç oyun alarak turnuvaya erken veda etti. Aravane Rezai ve Yanina Wickmayer de turnuva dışında kalan diğer seribaşı raketler.
18 numaralı seribaşı Nadia Petrova ise Alman rakibi Sabine Lisicki karşısında son sette 3-1 gerideyken sakatlanarak müsabakayı yarım bıraktı. Kariyerinde hep sakatlıklarla boğuşan Lisicki ironik bir şekilde turlayarak Maria Sharapova’nın rakibi oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam