Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şimdi dans zamanı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/03/2011 - 15:27 GMT+3

Kadınlarda dünya sıralmasının 1 numarası Caroline Wozniacki, Miami son 16 turunda karşılaştığı Andrea Petkovic’e 7-5/3-6/6-3’lük üç setle yenilerek turnuvaya veda etti. Alman tenisçi Petkovic galibiyetten sonra her zamanki dansıyla izleyenleri eğlendirdi.

2011 TENNIS Andrea Petkovic

Görsel kaynağı: Reuters

Karşılaşmada oyun karakteristiğinin aksine 50 basit hata yapan Danimarkalı tenisçi, Petkovic’in kontrollü oyunu karşısında seviyesini yükseltemedi ve karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Yaklaşık altı aydır sıralamanın zirvesinde bulunan ancak hiç grand slam kazanamadığı için eleştirilen genç raket geçen hafta prestijli Indian Wells turnuvasını kazanmıştı.
Arka arkaya düzenlenen Indian Wells ve Miami turnuvalarını Steffi Graf ve Kim Clijsters’ın ardından aynı yıl içinde kazanabilen üçüncü tenisçi olmak için mücadele eden Wozniacki bunu başaramamış oldu.
Andrea Petkovic çeyrek finalde Jelena Jankovic ile karşılaşacak.
Eski dünya 1 numaralarından Maria Sharapova, dünya beş numarası Samantha Stosur karşısında rahat bir müsabaka çıkartarak maçtan 6-4 ve 6-1’lik setlerle galip ayrıldı. Rus tenisçinin çeyrek finaldeki rakibi Alexandra Dulgheru oldu.
Dünya üç numarası Vera Zvonareva, formda tenisçilerden Marion Bartoli karşısında ilk seti kaybetmesine rağmen son iki seti hanesine yazdırarak son sekiz raket arasına katıldı. Zvonareva, Agnieszka Radwanska ile yarı finale çıkma mücadelesi verecek. Polonyalı tenisçi de son Fransa Açık şampiyonu Francesca Schiavone’ye sadece iki oyun vererek çeyrek finale yükselmişti.
Gecenin en heyecanla beklenen müsabakası ise Ana Ivanovic ile Kim Clisjters arasındaydı. Ancak akşam saatlerinde bsatıran yağmur nedeni ile bu maç bugüne ertelendi. O maçın galibi ise yarım kalan Victoria Azarenka ile eşleşecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam