Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

El Clasico Nadal'ın

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/04/2011 - 08:49 GMT+3

Tenis tarihinin en büyük rekabetlerinden birinin kahramanları olan Roger Federer ve Rafael Nadal, Miami Masters yarı finalinde bir kez daha karşılaştı. Müsabakadan 6-3 ve 6-2'lik setlerle galip ayrılan Nadal, finale Novak Djokovic'in rakibi oldu.

rafael nadal, miami masters, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

2004 yılında Miami'de Nadal'ın galibiyeti ile başlayan tenisin El Clasico'sunun en son buluşmasında gülen yine İspanyol tenisçiydi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine göz açtırmayan dünya 1 numarası ilk setin üçüncü oyununda servis kırarak öne geçti.
Federer forehand kanadındaki basit hata sayısını setin ilerleyen oyunlarında da azaltamayınca dokuzuncu oyunda bir kez daha servis kıran Nadal ilk seti 6-3 ile kazandı.
İkinci setin ikinci oyununda yeniden servis kıran İspanyol, kendi servis oyunlarına da tutununca sette bir anda 3-0 öne fırladı. Bu avantajını setin sonuna kadar kaybetmeyen 1 numaralı seribaşı tıpkı ilk setteki gibi, bu setin de son oyununda servis kırmayı başardı ve ikinci seti de hanesine yazdırarak finale yükseldi.
Bu galibiyet ile rekabette son durum Nadal lehine 15-8 oldu.
İspanyol tenisçi Pazar akşamı finalde bu yıl maç kaybetmeyen Novak Djokovic ile kozlarını paylaşacak. İkili iki hafta önce Indian Wells finalinde karşılaşmış ve kazanan üç sette Sırp tenisçi olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam