Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Djokovic sıfırı buldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/11/2011 - 20:08 GMT+2

Bu sezon kazandığı üç Grand Slam turnuvasıyla tarihin en iyi sezonlarından birini yaşayan Novak Djokovic, dördüncü yenilgisini Basel’de aldı. Yarı finalde Kei Nishikori’ye 2-6/7-6/6-0 ile mağlup olan dünya 1 numarası elendi.

Novak Djokovic Basel

Görsel kaynağı: Reuters

Roger Federer’in evindeki turnuvada yarı finalde Kei Nishikori ile karşılaşan Sırp tenisçi, ilk seti hanesine yazdırdıktan sonra omzundan tedavi gördü. Amerika Açık sırasında ve sonrasında belindeki sakatlıktan dolayı da zor anlar yaşayan dünya 1 numarası ikinci seti tie-break ile rakibine kaptırdı.
Son sette ise neredeyse kortta olmayan Djokovic karşısında 22 yaşındakli Nishikori oyun disiplininden kopmadı ve kendi servisinde yalnızca üç puan kaybederek bu sette oyun vermeden maçı kazanmayı başardı.
Bu sonuçla Djokovic bu yılki dördüncü mağlubiyetini alırken, 2010 Indian Wells ikinci turunda Mardy Fish karşısında sıfıra karşı set kaybettikten sonra ilk defa 6-0’ı gördü. Sırp tenisçi, geçen yıl Basel’de finalde Roger Federer’e üç sette mağlup olmasının ardından da ilk defa karar setini kaybetmiş oldu.
Günün ikinci yarı finali iki ev sahibi Roger Federer ile Stanislas Wawrinka arasında oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam