Eurosport
"Tenis benim aşkım"
Tarafından
Yayınlandı 24/02/2022 - 06:04 GMT+3
Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası'nda çeyrek finale kalan tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, beş kez şampiyon olduğu Dubai'de çok mutlu.
ATP Dubai: Novak Djokovic schlägt den Russen Karen Khachanov und erreicht das Viertelfinale
Görsel kaynağı: Getty Images
Rus tenisçi Karen Khachanov ile kariyerinde daha önce beş kez karşılaşıp, dördünde korttan galip şekilde ayrılan Sırp raket Novak Djokovic, Dubai'de bir kez daha üstün olan taraf oldu.
Novak Djokovic için Avustralya Açık'ta yer alamamanın etkileri devam etse de Sırp tenisçi, dominant oyunlarla üst turlara çıkmaya devam ediyor.
Lorenzo Musetti'yi 6-3'lük setlerle geçen Djokovic, Khachanov'u ise 6-3 7-6(2) ile geçti ve çeyrek finale yükseldi.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2022/02/23/3326191.jpg)
Novak Djokovic
Görsel kaynağı: Getty Images
Dubai'de beş kez şampiyonluk sevinci yaşayan Djokovic, Rus rakibini yendikten sonra açıklamalarda bulundu.
"ATP Tour'da oynamayı özledim. Benim hayatım bu şekilde ve bildiğim, neredeyse 20 yıldır yapmaya devam ettiğim şey ise bu. Tenis, benim aşkım. Seyehat etmeyi, oynamayı, pozitif duygular sağlamayı ve maça gelip izleyen insanlara hatıralar bırakmayı seviyorum."
Dubai'de şampiyonluklar yaşamanın kendisine motivasyon sağladığını ifade eden Sırp raket, "Birçok önemli anlar yaşadığım Dubai'ye gelip tenis oynamak benim için her zaman heyecan verici oldu. Burada beş kez şampiyonluk kazanmak bu harika şehre ve turnuvaya gelmem için motivasyon sağlıyor." şeklinde konuştu.
Benzer Konular
Reklam
Reklam