Eurosport
sharapova errani
Tarafından
Yayınlandı 26/09/2012 - 13:06 GMT+3
Tokyo'da zorlu maçlar çıkaran Maria Sharapova ve Sara Errani rakiplerini geçerek çeyrek finale yükseldi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Bir önceki turda İngiliz tenisçi Heather Watson karşısında çok zor bir maç çıkaran Sharapova, Lucie Safarova karşısında ilk seti 6-2 kazandı. İkinci sete de hızlı başlayan Rus tenisçi 3-0 öne geçtiyse de, Safarova geri dönüp Sharapova’nın servisini 3 kez üst üste kırmayı başardı ve öne geçti. Maçı final setine taşımak istemeyen Sharapova, son bölümde oynadığı atak oyunuyla seti 7-6 hanesine yazdırmayı bildi. 1 saat 43 dakika süren mücadelenin sonunda gülen Sharapova, çeyrek finalde Dominika Cibulkova’yı 6-4/7-5’lik setlerle geçen, sekiz numaralı seri başı Samantha Stosur'un rakibi oldu.
Öte yandan Fransa açık finalisti Sara Errani, Marion Bartoli’yi 3-6/6-2/6-2’lik setlerle turnuva dışına iterken, Errani’nin rakibinin belli olduğu karşılaşmada Nadia Petrova, Petra Martic’i 7-6/6-7/6-4 ile yendi.
Bir diğer çeyrek final eşleşmesinde ise, Urszula Radwanska'yı 6-1/6-1'lik setlerle geçen Angelique Kerber, Victoria Azarenka - Roberta Vinci maçının galibini beklemeye başladı. Abla Radwanska ise elemelerden gelen Jamie Hampton'a fazla şans tanımadı ve 6-4/6-3 ile tur atladı.
Reklam
Reklam