Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

wozniacki tokyo

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/09/2012 - 17:37 GMT+3

Yenilmenin kıyısına gelen Caroline Wozniacki, Bojana Jovanovski karşısında yağmurun da yardımıyla turladı.

caroline wozniacki, tokyo

Görsel kaynağı: AFP

Eski dünya 1 numarası Danimarkalı raket, düşündüğünden daha zorlu bir ilk tur maçı ile karşı karşıya kaldı. Sırp rakibi Bojana Jovanovski önünde ilk seti 6-0 ile kazanan Wozniacki, sonraki seti 6-3 ile kaybedince müsabaka karar setine gitti. Son sette karşılıklı kırılan servislerin ardından durum Wozniacki’nin servisinde 3-3 / 15-30 iken başlayan yağmur nedeniyle maça ara verildi.
Yaklaşık iki saatlik bir aranın ardından devam eden maçta servis oyununu kaybeden Danimarkalı, 4-3 geriye düştü. Ancak Sırp tenisçi bu avantajı kullanamadı ve üst üste üç oyun kaybederek maçtan mağlup ayrıldı.
Dün Seul’de şampiyonluğa ulaşarak 13 aylık şampiyonluk hasretine son veren Wozniacki maçtan sonra yaptığı açıklamada, “3-3 iken yağmur geldiği için çok şanslıydım. Yorgun hissediyordum ve bu ara bana rahatlama ve kendimi toplama fırsatı verdi” şeklinde konuştu.
Bir başka eski dünya 1 numarası Ana Ivanovic ise zorlu bir eşleşmeyi sakatlık nedeniyle düşündüğünden kolay atlattı. Çek rakibi Andrea Hlavackova’nın ikinci sette üst adale sakatlığı nedeniyle maçtan çekilmesinin ardından tur atlayan taraf 6-3/2-0 ile Sırp tenisçi oldu.
Dokuz numaralı seribaşı Marion Bartoli, ev sahibi tenisçilerden 42 yaşındaki Kimiko Date-Krumm’u 6-1/6-4 ile geçerken, 2011 Fransa Açık şampiyonu Francesca Schiavone ise zorlu mücadelenin ardından Yaroslava Shvedova’yı 4-6/7-6/6-4 ile geriden gelerek geçmeyi başardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam