Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

andy murray amerika acik

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/08/2012 - 11:03 GMT+3

Olimpiyat şampiyonu apoletiyle Amerika’ya gelen Andy Murray ikinci tur maçında Ivan Dodig’i zorlanmadan geçti.

Andy Murray of Britain returns a shot to Ivan Dodig of Croatia during their match at the US Open (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Dünya 117 numarası Ivan Dodig karşısında mücadeleye iyi başlayan Andy Murray, ilk seti 6-2 ile geçti. Britanyalı raket etkili oyununu maçın devamında da sürdürdü ve ikinci seti 6-1 son seti ise 6-3 kazanarak bir üst tura yükseldi.
Henüz hiç Grand Slam kazanamayan Andy Murray, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada iyi bir performans sergilediğini belirtirken, Londra 2012’de ulaştığı zaferden sonra Amerika’da herkesin kendisiyle geçmişe göre daha fazla ilgilendiğini de belirtti.
İnsanların kendisine tenis dışında sorular da sorduğunu belirten Murray, otelinin önünde bekleyen insanların kendisine Prens Harry’nin İngiliz gazetelerine çıkan çıplak fotoğraflarını sorduğunu belirtip güldü.
Murray oyunuyla ilgili ise şunları söyledi: “İyi oynadığımı düşünüyorum. Yer yer uzun ralliler oldu ve rakibim bunlara iyi cevap verdi. Ama ben de özellikle çok hareketliydim ve doğru ayak hareketleriyle iyi oynadım.”
İskoç raket iki gün dinlendikten sonra Feliciano Lopez ile Pablo Andujar maçının galibiyle Cumartesi günü oynayacak.
Günün öne çıkan diğer maçlarında ise David Ferrer, Kevin Anderson'u 6-4, 6-2 ve 7-6'lık setlerle geçerken; Arjantinli raket Juan Martil Del Potro ise Florent Serra'yı 6-4, 7-6 ve 6-4'lük setlerle mağlup etmeyi başardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam