Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

novak djokovic andy murray

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/09/2012 - 09:48 GMT+3

Amerika Açık finalinde Andy Murray’e mağlup olan eski dünya bir numarası Novak Djokovic, karşılaşmanın ardından rakibini ‘Grand Slam kazananlar kulübüne' katıldığı için kutladı.

Andy Murray (L) shakes hands with Novak Djokovic after defeating him in the US Open final (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Amerika Açık 2011 şampiyonu Djokovic maçtan sonra, “Murray mağlubiyeti, kötü bir mağlubiyetti. Bunu tartışmaya gerek yok. Böyle bir maçı kaybettiğim için hayal kırıklığına uğradım. Karşımda harika bir rakip vardı ve bu Grand Slam’i kazanmayı herkesten daha çok hak ediyordu. Daha önce dört final kaybetti ve şimdi, Amerika’dan şampiyon ayrılıyor. Onu tebrik ediyorum. Kazandığı için mutluyum” ifadelerini kullandı.
Sözlerine devam eden Sırp tenisçi, “Andy kazanmak için gerekli yeteneğe sahip. O, Kendini oyuna adamış, profesyonel bir oyuncu. Zaten geçmişte kendini aldığı sonuçlarla ispatlamıştı. Ben de Federer, Nadal ve Murray’nin içinde bulunduğu “Büyük Dörtlü’de” yer almaktan ötürü son derece sevinçliyim. Bu dönemin bir parçası olmak harika bir duygu. Andy de bu gece kazanarak, bizim dönemimizi daha rekabetçi ve daha ilginç kıldı” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam