Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Şili - Nadal ilk turnuvasında ikinci

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/02/2013 - 08:49 GMT+2

Rafael Nadal uzun süreli sakatlığı sonrası katıldığı ilk turnuva olan Vina del Mar’ın finalinde Horacio Zeballos’a 7-6 6-7 4-6’lık setlerle 2-1 yenilerek ikinci oldu.

Argentine Horacio Zeballos (R) shakes hands with Spanish tennis player Rafael Nadal after beating him at the ATP Vina del Mar tournament

Görsel kaynağı: AFP

Dünya 73 numarası Zeballos son sette Nadal oyunda kalmak için servis kullanırken, rakibinin servisini kırarak kariyerindeki ilk şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Karşılaşma sonrası konuşan Arjantinli raket, “Şok olmuş durumdayım. Tenis tarihinin en iyi oyuncularından birini yendim. Bu inanılmaz bir duygu. Halen rüyada gibiyim. Ona karşı oynamak bir onurdu. Çok iyi birisi. Bu gezegenden olup olmadığını sormak isterdim” dedi.

7 aylık sakatlığının ardından ilk katıldığı turnuvada finale çıkmayı başaran Nadal ise, “Kazanamamış olsam da bütün hafta tenis oynayabilmek benim için önemliydi” dedi.

İspanyol raket favorisi olan toprak zeminde bu ay içinde iki turnuva daha oynayacak. Nadal bu hafta Sao Paulo’da Brezilya Açık’ta, 25 Şubat’ta ise Meksika Açık’ta mücadele edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam