Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Washington - Washington'da zafer Del Potro'nun

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/08/2013 - 13:04 GMT+3

ATP Washington finalinde John Isner'i üç setle geçen Juan Martin del Potro şampiyon oldu.

UNITED STATES, Washington : WASHINGTON, DC - AUGUST 04: Juan Martin Del Potro of Argentina poses with the winner's trophy after defeating John Isner during the final of the Citi Open at the William H.G. FitzGerald Tennis Center (AFP)

Görsel kaynağı: Eurosport

Arjantinli tenisci Juan Martin del Potro, son olarak Wimbledon yarı finalinde dünya bir numarası Novak Djokovic ile oynamış ve 5 set süren maç sonucu finale yükselen taraf olamamıştı. Wimbledon'dan sonra ilk kez mücadele ettiği turnuva olan ATP Washington'da finale çıkma başarısı gösteren dünya yedi numarası, karşısında ev sahibi John Isner'i buldu.
ABD'li Isner, bir buçuk saat süren karşılaşmanın ilk setini 3-6 kazandıysa da maçın geri kalanında etkili olamadı. Üst üste rakibinin servislerini kırma şansı yakaladığı son iki seti 6-1 ve 6-2'lik skorlarla hanesini yazdıran Del Potro, şampiyonluğa ulaştı.
Yarı finalde karşılaştığı Rus tenisçi Dmitry Tursunov'a karşı 29 ace atarak ilginç bir istatistiğe imza atan John Isner, Del Potro karşısında ise 6 ace atabildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam