Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sharapova şaşırtmadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/08/2011 - 10:43 GMT+3

Rus raket Maria Sharapova, vatandaşı Svetlana Kuznetsova karşısında 6-2/6-3'lük iki sette galip geldi ve Li Na, Petra Kvitova gibi favorilerin elendiği Cincinnati'de çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Maria Sharapova of Russia serves to compatriot Anastasia Rodionova during their second round match of the Cincinnati Open tennis tournament in Cincinnati, Ohio, August 16, 2011

Görsel kaynağı: Eurosport

Rahat bir galibiyet alan Sharapova, karşılaşma sonrası "Çok zorlu bir rakiple oynadığım düşünülürse, aldığım sonuçtan memnunum. Geçmişte çoğu üç sete giden zorlu maçlar oynadık. Bugün iki sette gelip geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Kadınlarda günün sürprizi ise Avustralyalı Samantha Stosur'dan geldi. Roland Garros şampiyonu Li Na'yı 6-4/3-6/6-4 geçen Stosur, çeyrek finale yükseldi.

Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova ise Alman rakibi Andrea Petkovic'e 6-3/6-3 mağlup oldu ve turnuvaya erken veda eden isimlerden biri oldu.

Dünya iki numarası Vera Zvonareva ise Hırvat rakibi Petra Martic'i 6-2/6-2 geçti ve çeyrek finalin yolu tuttu.

İkinci turda dünya bir numarası Caroline Wozniacki'yi eleyerek büyük sürpriz yapan 19 yaşındaki Christina Mchale ise Rus raket Nadia Petrova karşısında 6-3/6-3'lük iki sette mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.


Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam