Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wimbledon 2013 - Sabine Lisicki'nin ilginç alerjisi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/07/2013 - 15:52 GMT+3

Wimbledon'da dünya bir numarası Serena Williams'ı eleyerek bir sürprize imza atan Sabine Lisicki'nin çime alerjisi olduğu ortaya çıktı.

lisicki

Görsel kaynağı: AFP

Sezonun üçüncü Grand Slam'i olan Wimbledon'da Serena Williams'ı eleyerek yoluna devam eden Sabine Lisicki, çim kortta oynamayı sevmediğini açıkladı. 23 yaşındaki tenisçinin kariyerinin en iyi sonuçlarını çim kortlarda aldığı düşünüldüğünde ilginç kalan bu durumun sebebi ise çim alerjisi.
Tennis Space dergisine röportaj veren Alman tenisçi, çime ciddi bir alerjisi olduğunu ama artık bunu yoksayarak oynamaya başladığını ifade etti.
Çimde oynamanın faydalarından birinin servislerinin daha güçlü olmasını sağladığını söyleyen Lisicki, Serena Williams karşılaşmasında güçlü rakibi karşısında Amerikalı tenisçi kadar ace yapmayı başardı.
Dünyanın en prestijli turnuvasında oynamak için çok fedakarlıklarda bulunduğunu belirten Lisicki, çimde oynamak için alerji ilaçları aldığını, oynadığı sırada da sürekli hapşırdığını söyledi. Bunların kendisi için önemli olmadığını belirten genç yetenek, asıl önemli olanın bu kadar önemli bir turnuvada yer almak olduğunu ifade etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam