Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wimbledon 2013 - Serena Williams'ın yenilmezlik serisi devam ediyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/06/2013 - 17:11 GMT+3

Son şampiyon Serena Williams, Wimbledon ikinci turunda karşılaştığı Caroline Garcia’yı 6-3/6-2 ile geçerek adını üçüncü tura yazdırdı.

Serena Williams

Görsel kaynağı: Reuters

Bu sezonu diğer tenisçiler üstünde kurduğu büyük üstünlük ile geçiren Serena Williams, 20 yaşındaki Fransız rakibi karşısında büyük bir teste tabi tutulmadı. İlk seti yarım saatte hanesine yazdıran Fransa Açık şampiyonu ikinci seti de 35 dakikada kazanarak bir saatten biraz fazla bir sürede son 32 raket arasına adını yazdırmış oldu.
Son olarak Şubat ayında Dubai'de oynanan ve ilk turunu ye geçtiği turnuvanın ikinci turunda Marion Bartoli'ye mağlup olan dünya 1 numarasını henüz devirecek bir raket çıkmadı.
Yenilmezlik serisini 33 maça çıkartan Serena’nın üçüncü turdaki rakibi 42 yaşındaki Japon tenisçi Kimiko Date Krumm oldu.
Bugün tamamlanan diğer müsabakalarda seribaşı raketler çok büyük sorunla karşılaşmadı.
23 numaralı seribaşı ve eski yarı finalistlerden Sabine Lisicki, Rus rakibi Elena Vesnina’yı 6-3/6-1 ile alt etti. 14 nolu seribaşı Samantha Stosur da rakibi Olga Puchkova’yı set vermeden 6-2/6-2’lik skorlarla turnuva dışına itti.
Altı numaralı seribaşı Li Na, Rumen rakibi Simona Halep önünde ikinci sette maçtan kopsa da son sette kendine geldi ve 6-2/1-6/6-0 ile üçüncü turun yolunu tuttu.
Elenen tek seribaşı ise 30 numaralı Mona Barthel’di. ABD’li Madison Keys’e 6-4/6-2 ile mağlup olan Alman tenisçi turnuvaya veda etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam