Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Marsel İlhan Wimbledon'da ana tabloya kaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/06/2014 - 16:15 GMT+3

Milli tenisçimiz Marsel İlhan rakibi Malek Jaziri'yi 6-4, 6-2, 1-6 ve 6-3'lük setlerle yenerek Wimbledon'da ana tabloya kalmayı başardı.

Marsel İlhan

Görsel kaynağı: Eurosport

Milli tenisçimiz Marsel İlhan, Wimbledon'da ana tabloya kalmak için çıktığı eleme fikstürü son maçında rakibi Malek Jaziri'yi 6-4, 6-2, 1-6 ve 6-3'lük setlerle yenmeyi başardı.
Wimbledon ana tablosuna kalmayı başaran Marsel İlhan 2010 yılından sonra ilk defa Wimbledon'da korta çıkacak. Marsel İlhan ayrıca 2011 yılında katıldığı Amerika Açık'tan sonra ilk kez bir Grand Slam'de ana tablo maçı oynayacak.
Wimbledon'da ana tabloya kalan Marsel İlhan için Türkiye Tenis Federasyonu resmi sitesinedn tebrik yayınladı. İşte yapılan o açıklama;
Tenis sezonunun en prestijli turnuvalarından biri olan Wimbledon elemelerinde raket sallayan sporcumuz Marsel İlhan, turnuvanın ana tablo fikstürüne yükselmeyi başardı.
Eleme fikstüründeki ilk maçında Fransız Albano Olivetti'yi 6-3'lük set skorlarıyla mağlup ettikten sonra, ikinci turda Hırvat Toni Androic'i 6-3 ve 6-4'le geçen sporcumuz, bugün Tunuslu Malek Jaziri'yle karşı karşıya geldi.
"İlk iki seti 6-4 ve 6-2'yle hanesine yazdıran tenisçimiz üçüncü seti 1-6 kaybetse de, dördüncü sette maçı kopartmasını bildi ve ana tablo vizesi aldı. 6-3
İlk olarak 2010 yılında Wimbledon ana tablosuna yükselen İlhan, son olarak bir Grand Slam turnuvasının ana tablo fikstüründe 2011 yılında yer almıştı.
2010 yılında ilk turda Marcos Daniel'i geçen tenisçimiz, ikinci turda Romen Victor Hanescu'ya 4 sette mağlup olmuştu.
Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam