Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nadal yarı finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/06/2011 - 22:15 GMT+3

Erkeklerde son yarı finalistler belli oldu. Mardy Fish'i 6-3/6-3/5-7/6-4'lük dört setle geçen Rafael Nadal, Feliciano Lopez'i 6-3/6-4/6-4 mağlup eden Andy Murray ile eşleşti.

2011 Wimbledon Nadal-Fish

Görsel kaynağı: Reuters

Rafael Nadal, üçüncü seti kaybederek kısa süreli bir kabus yaşadığı mücadelenin son setinde üstün bir oyun sergiledi ve setlerde durumu 3-1'e taşıyarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

İspanyol raket, önceki turda Juan Martin Del Potro karşısında ayağından yaşadığı sakatlığı tamamiyle atlattığını gösteren bir oyun sergilerken, Amerikalı rakibinin güçlü servisleriyle oyunu domine etmesine izin vermedi. Bu sonuçla birlikte Wimbledon'da kalan son Amerikalı tenisçi olan Mardy Fish de elenmiş oldu.

İskoç raket Andy Murray ise annesi Judy Murray'in favori tenisçisi Feliciano Lopez karşısında rahat bir galibiyet aldı. Murray, iyi servis kullanan ve bu özelliğiyle önce Andy Roddick'i turnuva dışına iten, ardından da Lukasz Kubot karşısında 2-0 geriden gelip epik bir galibiyet alan İspanyol rakibine şans tanımadı.

Yarı finalde Rafael Nadal, Andy Murray ile karşılaşacak. İkili, geçen sene yine yarı finalde karşı karşıya gelmiş, Nadal rakibini üç sette mağlup etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam