Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bouchard korku tünelinde

TarafındanTenis Dünyası

Yayınlandı 24/06/2015 - 23:35 GMT+3

Aegon International'de mücadele eden Bouchard'ın yaşadığı sakatlık herkesi üzdü.

Bouchard

Görsel kaynağı: Eurosport

Yedi numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvada ilk setin sekizinci oyununda servis kırma puanından yararlanamayan Bouchard, bir sonraki oyunda servisini kaptırdı. Bencic ilk seti 6-4 ile hanesine yazdırdı.
İkinci sette 3-0 geriye düşen Kanadalı tenisçi, sağlık molası aldı ve maça devam edemedi. 
Zaten formsuz olduğu sezonda Wimbledon öncesi karın kasından sakatlanarak maçtan çekilmesi genç raketin SW19da mücadele edip edemeyeceği sorularını da akıllara getirdi.
Bouchard yaptığı açıklamada, Tek bacağımla dahi olsa korta çıkıp Wimbledonda mücadele edeceğim. Birkaç gün servis çalışmayacağım ve bakalım durum ne olacak dedi. 1994 doğumlu tenisçi geçen yıl Wimbledonda final oynamıştı.
Kanadalı tenisçi bu sezon oynadığı son 10 maçta yalnızca iki galibiyet alabilmişti. 
İki hafta önce Hertogenboschta final gören Bencic ise yine son sekiz raket arasına kaldı. İsviçreli yarı finale çıkmak için ev sahibi raketlerden Johanna Konta ile karşılaşacak.
Günün bir diğer maçında iki eski şampiyon karşı karşıya geldi. Caroline Wozniacki, karşılaştığı Svetlana Kuznetsovayı 6-7 (3), 6-3, 6-1 ile alt etti. 
İlk sette 5-2 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğü elinde tutamayan Caro, tie-break sonucu seti yitirdi. Ancak ikinci sette toparlanan Danimarkalı sonraki 16 oyunun 12sini kazanarak çeyrek finale yükseldi. Eski dünya 1 numarası, Andrea Petkovic ile karşılaşacak.
Benzer haberler için Tenis Dünyası
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam