Çağla'dan bir ilk daha!

İstanbul Cup çeyrek finalinde Nao Hibino'yu 2 sette geçen Çağla Büyükakçay adını yarı finale yazdırdı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvanın çeyrek finalinde, 6 numaralı seri başı Japon sporcu Nao Hibino ile karşılaşan Çağla Büyükakçay, müsabakayı 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-0 galip tamamlayarak adını yarı finale yazdırdı.
Rekorunu geliştirdiİstanbul Cup'ta tekler çeyrek finaline kalan ilk Türk sporcu olan Çağla, yarı finale yükselerek bir ilke daha imza attı.
Çağla Büyükakçay, Kristina Kucova (Slovakya)-Stefanie Voegele (İsviçre) maçının galibiyle yarı finalde eşleşecek.
Öte yandan, oynanan diğer çeyrek final maçında Danka Kovinic (Karadağ), Maria Sakkari'yi (Yunanistan) 1-6, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-1 yenerek yarı finalist oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam