Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cibulkova sezonun ilk zaferini kazandı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/04/2016 - 20:52 GMT+3

Katowice Açık'ta 3. kez finale çıkan Camila Giorgi yine mutlu sona ulaşamadı. Zafer, İtalyan rakibini 6-4 ve 6-0 ile geçen Dominika Cibulkova'nın oldu.

DOMINIKA CIBULKOVA

Görsel kaynağı: Twitter

2014 sonra WTA'deki ilk finaline çıkarak kariyerinde yeni bir çıkışın sinyallerini veren Cibulkova, Camila Giorgi'yi iki sette geçti.
Polonya'daki üçüncü finalinde ilk şampiyonluğunu yaşamak isteyen Giorgi, maça kâbus gibi bir başlangıç yaptı. İlk iki servis oyununu kırdırarak sette 4-0 geriye düşen 24 yaşındaki tenisçi, sıradaki iki servisine tutundu ve skoru 5-2'ye getirdi. Tribünlerin de desteğini alan dünya 48 numarası ilk seti 6-4 kaybetti.
2016 yılındaki ikinci finaline çıkan Cibulkova ise ikinci sette rüzgar gibi esti ve şampiyonluğunu bagel ile taçlandırdı. Acapulco Açık finalinde Sloane Stephens'a kaybeden dünya 53 numarası. bu zaferle beraber Roland Garros öncesinde ilk 40 sıraya girmeyi de garantilemiş oldu. Eski dünya 10 numarası, 2015 yılında aşil tendonundan geçirdiği sakatlık sebebiyle yaklaşık 5 ay kortlardan uzak kalmıştı.
Finalin özeti
picture

WTA Katowice Final: Cibulkova 2 sene sonra güldü

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam