Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Venus Williams 4. turda

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/03/2012 - 11:30 GMT+3

Sağlık sorunları nedeniyle tenise verdiği aranın ardından kortlara dönen Venus Williams, geri dönüş turnuvasında dördüncü tura yükseldi.

venus williams

Görsel kaynağı: Reuters

Eski dünya 1 numarası ikinci turda şu anki dünya üç numarası Petra Kvitova’yı mağlup ederek büyük sükse yapmıştı. Dün Aleksandra Wozniak ile karşılaşan ABD’li tenisçi nefes kesen bir mücadeleye sahne olan müsabakayı 4-6/6-4/7-6 kazanmayı başardı.
Turnuvaya wildcard ile katılan Williams, 70 basit hata yaptığı maçın ardından şunları söyledi: “Bugün hiçbir şeyin cesaretimi kırmasına izin vermedim. Bu maça, bu puanlara ne kadar ihtiyacım olduğunu kendime hatırlatıp savaştım. Olimpiyat Oyunları’nı düşündüm.”
ABD’li raketin dördüncü turdaki rakibi Ana Ivanovic oldu. Sırp tenisçi, Daniela Hantuchova’yı 6-2/7-6 ile geçmeyi başardı.
Bu sene yenilgi yüzü görmeyen dünya 1 numarası Victoria Azarenka ise Britanyalı Hetaher Watson karşısında hiç zorlanmadı. Müdabakada yakaladığı 14 servis kırma puanının sekizinden yararlanan Belaruslu tenisçi maçı da 6-0/6-2 kazanarak serisini 25’e çıkarttı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam