Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Venus son şampiyonu devirdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 27/03/2018 - 11:24 GMT+3

37 yaşındaki tenisçi, ilk seti kaybetmesine karşın Johanna Konta'yı turnuva dışına iterek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Venus Williams of the United States celebrates after match point against Johanna Konta of Great Britain (not pictured) on day seven of the Miami Open at Tennis Center at Crandon Park. Williams won 5-7, 6-1, 6-2.

Görsel kaynağı: Reuters

WTA sezonunun prestijli turnuvalarından Miami Açık'ta 8 numaralı seribaşı Venus Williams, son şampiyon Johanna Konta'yı 5-7, 6-1 ve 6-2'lik setlerle mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.
İlk seti kaybettikten sonra kortta bambaşka bir görüntü ortaya koyan 37 yaşındaki Venus, toplam 6 kez rakibinin servisini kırdığı maçtan 2 saat 20 dakika sonunda galip ayrılmayı başardı.
Daha önce bu turnuvada üç şampiyonluğu bulunan ABD'li tenisçi, çeyrek finalde vatandaşı Danielle Rose Collins ile karşılaşacak. Dünya 93 numarası Collins bir önceki turda Monica Puig'i 3-6, 6-4 ve 6-2'lik setlerle mağlup etmeyi başardı.
Miami'deki geçtiğimiz gecenin diğer önemli karşılaşmalarında Victoria Azarenka rakibi Agnieszka Radwanska'yı 6-2'lik iki setle mağlup ederken, 6 numaralı seribaşı Julia Ostapenko da dünya 9 numarası Petra Kvitova karşısında 7-6 ve 6-3'lük setlerle galip gelerek çeyrek finale yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam