Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wozniacki olaylı şekilde veda ettiği Miami Open'ı boykota hazırlanıyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/04/2018 - 16:38 GMT+3

Danimarkalı tenisçi, maruz kaldığı kötü muamele karşısında turnuva sorumlularının tepkisizliğinden şikayetçi.

Caroline Wozniacki of Denmark hits a forehand in her match against Aliaksandra Sasnovich of Belarus during the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 12, 2018 in Indian Wells, California.

Görsel kaynağı: Getty Images

WTA dünya sıralamasının 2 numarası Caroline Wozniacki, geçtiğimiz ay düzenlenen Miami Open'da maruz kaldığı kötü muamele dolayısıyla önümüzdeki yıl bu turnuvayı boykot etmeyi düşündüğünü söyledi.
Monica Puig'e mağlup olduğu ikinci tur maçı sırasında seyirciler tarafından tehdit edildiğini ancak turnuva yönetiminin yaşananlara sessiz kaldığını belirten Danimarkalı tenisçi, bu sebeple önümüzdeki yıl Miami'ye gelmeyebileceğini ifade etti.
Wozniacki, Miami Open'a veda ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada bazı seyircilerin maç boyunca kendisine hakaretler yağdırdığını, ailesinin ölümünü dileyen sözlerin sarf edildiğini ve nişanlısı David Lee'nin maçı takip eden 10 yaşındaki yeğenine bağırıldığını öne sürmüştü. Turnuva direktörü James Black ise Wozniacki'nin anlattığı gibi bir olaya tanık olmadıklarını ifade etmişti.
27 yaşındaki Caroline Wozniacki, kariyerinin ilk Grand Slam şampiyonluğuna bu sezonun başında Avustralya Açık'ı kazanarak ulaşmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam