Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Masha zoru sever

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/05/2012 - 18:24 GMT+3

Dünya iki numarası Maria Sharapova, Roma ikinci turunda karşılaştığı Christina McHale karşısında zorlansa da 7-5'lik iki setle galip geldi.

maria sharapova, roma

Görsel kaynağı: Reuters

Son bir yıl içerisinde Caroline Wozniacki, Petra Kvitova ve Marion Bartoli gibi ilk 10 tenisçilerini mağlup etmeyi başaran genç ABD’li McHale, Rus rakibini de zorladı ancak galibiyeti elde edemedi.
Sharapova yakaladığı servis kırma şanslarından yararlanamayınca, 20 yaşındaki ABD’li tenisçi dördüncü oyunda rakibinin servisini çalarak 4-1 öne geçti. Yedinci oyunda dezavantajını gideren dünya iki numarası, bir sonraki oyunda servisine tutunamayınca, McHale set için servis attı. Bu baskıyı kaldıramayan genç ABD’li üst üste dört oyun kaybetti.
İlk seti 7-5 kazanan Rus tenisçi, ikinci sete de iyi başladı. Karşılıklı kırılan servislerle başlayan sette raketler sonraki sekiz oyunda servislerine tutundu. 5-5’te Masha sazı eline aldı ve servis kırarak avantajı ele geçirdi ve kendi servisinde mücadeleyi noktaladı.
Sharapova’nın üçüncü turdaki rakibi Ana Ivanovic – Silvia Soler Espinosa maçının galibi olacak.
Dünya dört numarası Petra Kvitova, Madrid’deki erken elenişinin arından Roma’da yara sarma peşinde. İlk maçında Anastasia Pavlyuchenkova ile karşılaşan Çek raket müsabakadan 7-5/6-4 ile galip ayrıldı.
15 numaralı seribaşı Jelena Jankovic ise Sorana Cirstea karşısında zorlu geçen mücadeleden mağlup ayrıldı. Rumen Cirstea maçı 6-3/4-6/7-6 ile kazanarak ikinci turda Sofia Arvidsson’un rakibi oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam