Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Agnieszka Radwanska WTA Seul şampiyonu oldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/09/2013 - 10:20 GMT+3

Finalde Anastasia Pavlyuchenkova'yı nefes kesen bir mücadele sonunda 6-7(6) 6-3 6-4 ile geçen Agnieszka Radwanska, WTA Seul'de şampiyon oldu.

Agnieszka Radwanska

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

WTA Seul finalinde, 2 saat 45 dakika süren mücadelede Rus Anastasia Pavlyuchenkova'yı deviren Agnieszka Radwanska, sezonun üçüncü, kariyerinin ise 13. turnuva zaferine imza attı.
1 saat 11 dakika süren ilk setin başında 3-0 geriye düşen Pavlyuchenkova, sete ortak olmayı başardı. 5-6 gerideyken servis attığı oyunda dört set puanı kurtaran Rus tenisçi, tir-breake giden seti kazanmayı başardı.
İkinci sette de servis kırma avantajını erken eline geçiren Radwanska, bu kez Rus tenisçiye geri dönme şansı tanımadı ve seti 6-3 kazanarak maçı final setine taşıdı. Son setin ilk dokuz oyununda servis kırılmazken, onuncu oyunda bunu başaran Radwanska, maçtan 6-7(6) 6-3 6-4'lük setlerle galip ayrıldı.
Polonyalı dünya dört numarası, bu sezon üç veya daha fazla WTA şampiyonluğu yaşayan dördüncü tenisçi oldu. Serena Williams'ın dokuz, Simona Halep'in dört, Victoria Azarenka'nın ise üç şampiyonluğu bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam