Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Zvonareva tam gaz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/10/2010 - 21:52 GMT+3

Doha'da düzenlenen WTA Sezon Sonu Turnuvası'nın ikinci günü Vera Zvonareva ile Victoria Azarenka arasındaki müsabaka ile başladı. Formdaki Rus raket, Azarenka'yı da 7-6 ve 6-4'lük iki set ile mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

TENNIS 2010 WTA Doha Zvonareva

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya iki numarası Zvonareva, Doha’daki ikinci maçından da galibiyet ile ayrılarak beyaz grupta emin adımlarla yarı finale yürüyüşünü sürdürdü. Belaruslu genç tenisçi Victoria Azarenka ile karşılaşan Rus raket, tie-break’e giden ilk seti kazanmayı başardı. Bu sette taraflar ikişer kez servis kırdı. İkinci sete servis kırarak başlayan Azarenka bu avantajını sürdüremedi. Altıncı oyunda servis kırarak sete dengeyi getiren Rus tenisçi, 4-4’ten sonra rakibine oyun vermedi ve ikinci maçından da set vermeden galip ayrılmış oldu.
Zvonareva dün de Jelena Jankovic’i 6-3/6-0’lık set skorlarıyla yenmiş ve turnuvaya iyi bir başlangıç yapmıştı. Geçen hafta Moskova'da şampiyonluk yaşayan Azarenka ise sıcağa alışamamış gibi bir görüntü çizdi.
Maçtan sonra Eurosport ekranlarında Barbara Schett'in sorularunu yanıtlayan Rus raket şunları söyledi: "Zor olacağını bekliyordum. Daha önce iki saat süren bir maç oynamıştık. Kortta kendimi rahat hissetmeye çalıştım. Rakibim vuruşlarıyla üzerimde baskı kurmayı bilen bir oyuncu. İlk sete ve ikinci sete yavaş başladım. Ama çevirmeyi başardım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam