maria sharapova basin toplantisi

Finalde Serena Williams’a mağlup olan Maria Sharapova, bu yıl başardıklarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu sezonki istikrarımdan memnun olduğunu söyleyen Rus tenisçi, “Oyunumun gidişatından ve gelişmesinden dolayı mutluyum. Bu yıl birçok şey başardım. Bu seneden güzel anılarım var” şeklinde konuştu.
“Serena’nın servisini okumak zor mu, sen becerebiliyor musun” şeklindeki soruya, “Bugün tek bir servis kırma puanı bile elde edemediğime göre, servisini okumak zor” diyen dünya iki numarası, “Bugün Serena çok iyi servis attı. Bir tane bile servis kırma puanı elde edemedim. Kariyerinde bu kadar şampiyonluğu olmasının nedeni de böyle kritik anlarda çok iyi reaksiyon göstermesi zaten” ifadelerini kullandı.
Katıldığı en iyi Sezon Sonu Turnuvası’nın bu şampiyona olduğunu belirten Sharapova, “Geçen yıl iki maç oynayabilmiştim. Harika bir enerji var, korta çıktığınızda isminizi bağırıyorlar. Daha topa vurmadan bile harika bir destek alıyorsunuz. Şampiyonanın bir yıl daha burada düzenlenecek olmasından dolayı mutluyum” dedi.
“2014 için Rusya’nın Kazan şehrinin adaylık almasına şaşırdım” diyen Masha, “Bu organizasyonu kimin daha çok istediğine bağlı ancak orada olmasını çok isterim” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam