Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

maria sharapova victoria azarenka basin toplantisi wta sezon sonu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/10/2012 - 19:14 GMT+3

Maria Sharapova’ya yenilerek yarı finalde turnuvaya veda eden Victoria Azarenka eğlenceli bir basın toplantısı ile İstanbul’a veda etti.

azarenka

Görsel kaynağı: AA

“Bugün en canlı halimde olduğumu söyleyemeyeceğim ama bunu bir bahane olarak almayın. Masha bugün kazanmayı hak etti. Daha iyi oynayabilir miydim? Evet tabii. Ama bitti ve pişman değilim. Gülümseyerek bitirdim.”

Bu yıl başardıklarından dolayı mutlu olduğunu belirten dünya 1 numarası, “3 numara başladım ve 1 numara bitirdim. Çok büyük bir sıçrama gibi durmuyor ama büyük bir iş. Ve yılı daha olgun bir oyuncu olarak bitirdiğimi düşünüyorum” dedi.

Tatili iple çektiğini söyleyen Azarenka, “Önümüzdeki üç hafta boyunca istediğim zaman uyuyup, istediğimi yiyebileceğim. Antrenman zorunluluğum yok” şeklinde konuştu.

Maç sırasında mağlupken bir anda gülümsemeye başlayan Azarenka, “Çalan müzikten dolayıydı. Chris Rock ve onun rap müzik hakkındaki bir parodisi aklıma geldi ve gülmeye başladım” ifadelerini kullandı.

LMFAO grubunun solisti Redfoo ile stüdyoya giren ve bir parça kaydeden Belaruslu raket bu konu ile ilgili konuşurken kahkahalara boğuldu. “Duyunca çok şaşıracaksınız” diyen dünya 1 numarasının kortta çığlıkları da parçada bulunuyor.

Tatilde konsere gitmek istediğini belirten Azarenka,, “Michael Jackson’ı izlemeyi çok isterdim ama mümkün değil. Prince ve Lenny Kravitz’i severim. Onları görmek isteyebilirim” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam