Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

serena stanford

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/07/2012 - 14:54 GMT+3

Wimbledon şampiyonu Serena Williams jet-lag’i üzerinden atamamasına rağmen, Stanford’da Chanelle Scheepers’ı 6-4/6-0 ile geçerek yarı finale yükseldi.

Serena Williams acknowledges the crowd after her win over Nicole Bibbs during the Bank of the West Classic at Stanford University Taube Family Tennis Stadium (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

Londra’dan Kuzey California’ya Pazartesi günü ulaşan dünya dört numarası geceleri uyuyamasa da son dörde kalmayı başardı. Perşembe gecesi 1’de uyanan ABD’li tenisçi, TV dizisi Desperate Housewives’ı izleyip uykusunun gelmesini bekledi. Buna rağmen uykujsunun bir türlü gelmediğini belirten Williams, dizinin sonunda duygulanıp ağladığını da sözlerine ekledi.
Öte yandan turnuvaya iki numaralı seribaşı olarak aktılan Marion Bartoli, Yanina Wickmayer’e 6-3/6-2 ile mağlup oldu. Bu yıl ikinci yarı finaline ulaşan Belçikalı, dünya 10 numarası rakibini dördüncü karşılaşmalarında ilk kez mağlup edebildi.
Serena Williams, Wickmayer ile finale çıkma mücadelesi verecek.
Üç numaralı Dominika Cibulkova da, Rumen rakibi Sorana Cirstea’ya 6-7/6-2/6-0 yenilmekten kurtulamadı. Rumen tenisçinin yarı finaldeki rakibi Coco Vandeweghe oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam