Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sharapova galibiyetle döndü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/04/2017 - 22:11 GMT+3

15 aylık doping cezası sona eren Maria Sharapova, özel davetle yer aldığı Stuttgart Açık'ta ilk tur mücadelesinde Roberta Vinci'yi 2-0 (7-5, 6-3) yenerek bir üst tura yükseldi.

Russian tennis player Maria Sharapova reacts as she plays against Roberta Vinci of Italy at the WTA Tennis Grand Prix in Stuttgart, southern Germany, on April 26, 2017.

Görsel kaynağı: Getty Images

Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Maria Sharapova, 15 aylık doping cezasının sona ermesinin ardından ilk maçına, özel davetle yer aldığı Stuttgart Açık'ta çıktı. İtalyan tenisçi Roberta Vinci ile ikinci tur mücadelesi veren Sharapova, set vermeden turlamayı başardı.
Maçtaki ilk vuruşlarında biraz zorlanan ve çok da iyi başlayamayan Rus tenisçi, zaman geçtikçe formunu bulmaya başladı. İlk seti 7-5 kazanan 30 yaşındaki isim, ikinci sete daha iyi başladı. İlk iki oyunu alan Sharapova, daha sonra Vinci'nin gösterdiği reaksiyona rağmen bu seti de 6-3 kazanarak toplamda 2-0'la turlamayı başardı.
Sharapova, ikinci turda Agnieszka Radwańska'yı eleyen Ekaterina Makarova ile karşılaşacak.
Sharapova, geçen yıl 26 Ocak'ta alınan doping numunesinde yasaklı "meldonyum" maddesine rastlandığı için 15 ay doping cezası almıştı. Rus tenisçi, çeyrek finalde dünya 1 numarası Serena Williams'a elendiği 2016 Avustralya Açık'tan sonra ilk kez resmi bir müsabakada yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam