Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sharapova tenise dönüş yapacağı turnuvayı açıkladı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/01/2017 - 14:37 GMT+3

Doping cezası sebebiyle 1 yılı aşkın süredir kortlardan uzak kalan Rus raket, nisan ayında dönüyor.

PTO29 - SAN JUAN (P. RICO), 15/12/2016.- La tenista rusa Maria Sharapova reacciona ante la puertorriqueña Mónica Puig hoy, jueves 15 de diciembre de 2016, en un partido invitacional en el Coliseo José Miguel Agrelot en San Juan (P. Rico). EFE/Thais Llorca

Görsel kaynağı: Le Buzz

Numunesinde tespit edilen meldonyum maddesi sebebiyle geçtiğimiz ocak ayından bu yana resmi maça çıkmayan Maria Sharapova, 15 aylık cezasının dolması için gün sayıyor.
Cezası nisan ayında son bulacak Rus tenisçi, kortlara dönüş yapacağı turnuvayı açıkladı. Sharapova, 24-30 Nisan tarihleri arasında Almanya'nın Stuttgart şehrinde düzenlenecek Porsche Tennis Grand Prix'ye katılacağını duyurdu.
Açıklaması porsche.com'da yayımlanan 29 yaşındaki tenisçi, "Favori turnuvalarımdan birinde tenise geri döneceğim için çok mutluyum. Stuttgart'ta hayranlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.
2012, 2013 ve 2014 yıllarında Stuttgart'ta şampiyonluğa uzanan Maria Sharapova'nın Avustralya Açık, Fransa Açık ve ABD Açık'ta birer, Wimbledon'da ise iki zaferi bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam