Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Almanlar kazanınca Cibulkova da kazandı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/10/2016 - 16:20 GMT+3

Singapur'da düzenlenen WTA Finalleri'nde Madison Keys'i 2 sette mağlup eden Angelique Kerber, yenilgi yüzü görmeden yarı finale çıktı.

Angelique Kerber

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya 1 numarası Angelique Kerber ve Slovak tenisçi Dominika Cibulkova, WTA sezon sonu finalleri kırmızı grupta ilk iki sırayı alarak yarı finale çıkan isimler oldular.
Günün ilk maçında Rumen tenisçi Simona Halep'i 6-3 ve 7-6(5)'lik iki sette mağlup eden dünya 7 numarası Dominika Cibulkova, bu sonucun ardından ikinci sıradaki yerini korumak için grubun son maçında Kerber'in Madison Keys'i yenmesini beklemeye başladı.
Cibulkova'nın zaferinin ardından yarı finale çıkması garantilenen Alman raket Angelique Kerber, Madison Keys karşısında rehavete kapılmadı ve 6-3'lük iki setle kırmızı grup lideri olarak yarı finale çıkmaya hak kazandı. Bu sonucun ardında Slovak tenisçi Dominika Cibulkova da son dört isim arasına kalmayı başardı.
Son bilet Radwanska-Pliskova düellosunun kazananı olacak
Kırmızı grupta maçlar bugün tamamlanırken, son yarı finalistin belli olacağı beyaz gruptaki maçlar yarın tamamlanacak.
İlk iki maçını kazanan Svetlana Kuznetsova yarı finali ikinci maçlar sonunda garantileyerek, son dört isim arasına kalmayı garantileyen ilk tenisçi olmuştu. Yarı final biletini alan son oyuncu, son şampiyon Agnieszka Radwanska ve dünya 4 numarası Karolina Pliskova'nın karşılaşmasında kazanan taraf olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam