“Yeniden Mücadele Etmek İçin Hazır Değilim”

Eurosport on Google

Dominic Thiem, Mubadala Tenis Şampiyonası’ndan çekildi.

Dominic Thiem

Görsel kaynağı: Getty Images

Dominic Thiem, 2022 Avustralya Açık öncesinde genel kondisyonunu geliştirmek ve sakatlığının biraz daha iyiye gittiğini gözlemlemek için Mubadala Tenis Şampiyonası’ndan çekildi.
2020 ABD Açık şampiyonu, geçen yaz Mallorca'da bir Wimbledon öncesi antrenman turnuvasında Adrian Mannarino ile yaptığı açılış maçında forehand vuruşu yaptıktan sonra bileğini inciterek sakatlanmıştı.
Avusturyalı tensiçi, önümüzdeki yıl Ocak ayında Avustralya Açık'a hazırlık olarak kullanılan turnuvada Rafael Nadal ve Andy Murray'in de yer aldığı turnuvaya katılacaktı ancak turnuvadan çekilmeye karar verdi.
picture

Dominic Thiem

Görsel kaynağı: Getty Images

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Thiem, “Abu Dabi'de yarışmaya geri dönmeyi dört gözle bekliyordum ama henüz en üst düzeyde rekabet etmeye hazır olmadığımı hissediyorum. Bu yıl yer alamamak hayal kırıklığı ama önümüzdeki sezon için hazırlığıma devam etmem gerekiyor."
Uygulamada 2M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam