Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Akdeniz Oyunları - Dokuz branşta müsabakalar başlıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/06/2013 - 13:28 GMT+3

17. Akdeniz Oyunları'nda yarın 9 branşta daha müsabakalar başlıyor.

Akdeniz Oyunları jenerik fotoğrafı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Mersin'de düzenlenen oyunlarda yarın boks, artistik cimnastik, halter, judo, kürek, tekvando, voleybol, yelken ve yüzmede sporcular mücadele edecek.
Mersin Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki yüzme yarışlarında yarın kadınlar ve erkekler 50 metre sırtüstü, 100 metre kurbağalama, 200 metre bireysel karışık, 400 metre serbest ve kadınlar 4x100 metre serbest bayrakta sabah seansında eleme, akşam seansında ise final yarışları yapılacak.
Halterde Erdemli Spor Salonu'nda yapılacak erkeklerde 56 ve 62 ve kadınlarda 48 kilo müsabakaları sonunda madalyalar sahiplerini bulacak.
Judoda da Mersin Üniversitesi Spor Salonu'nda erkekler 60 ve 66 kilo, kadınlarda 48, 52 ve 57 kilolarda madalyaların sahibi yarın belli olacak.
Mersin Edip Buran Spor Salonu'nda yarın tekvandoda kadınlar 49 ve 57, erkeklerde artı 80 kilo eleme ve finaller yapılacak.
Voleybol erkeklerde grup maçları başlıyor
Toroslar Spor Salonu'nda A Grubu'nda saat 13.00'te Mısır-Fransa, B Grubu'nda saat 15.30'da Tunus-Cezayir ve saat 18.00'de İtalya-Makedonya karşılaşmaları oynanacak. Üç takımın yer aldığı A Grubu'nda bulunan Türkiye, ilk maçında 23 Haziran Pazar günü Mısır ile karşılaşacak.
Artistik cimnastikte kadınlar yarın Mersin Cimnastik Salonu'nda mücadele edecek. Erkek ve kadın yelken yarışları yarın Mersin Marina'da yapılacak.
Boksta Tarsus Spor Salonu'nda, kürekte erkek ve kadınlarda Adana Seyhan Baraj Gölü'nde yarın eleme maçları yapılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam