Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Akdeniz Oyunları'na hazırlıklar sürüyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/06/2013 - 16:56 GMT+3

Akdeniz Oyunları öncesi halter, jimnastik ve judo test müsabakalarının sorunsuz tamamlandığı bildirildi.

akdeniz oyunları erdem tazegül spor salonu

Görsel kaynağı: AA

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Haziran'da başlayacak oyunlara kısa süre kala hazırlıklarda sona yaklaşıldı. Organizasyona yönelik incelemelerin yapılması amacıyla düzenlenen test müsabakalarında sorun çıkmadığı belirtildi.
Bu kapsamda, oyunlarda halter branşına ev sahipliği yapacak Erdemli Spor Salonu’nda test müsabakaları gerçekleştirildi. Yöre halkının da ilgil gösterdiği müsabakalarda Mersin'in yanı sıra İstanbul, Ankara ve Sivas'tan 47 lisansı sporcu 4 grupta mücadele etti.
Farklı sıkletlerde gerçekleştirilen müsabakalarda, organizasyon yöneticileri de tesise giriş çıkışlarda, ses sisteminde, sporcuların antrenman alanları ve hakem odalarında incelemede bulundu.
Jimnastik test müsabakaları ise açılışı Mersin Jimnastik Salonu’nda gerçekleştirildi.
Artistik ve ritmik cimnastik müsabakalarına İstanbul, Ankara ve Antalya'dan sporcular katıldı. Biri bin 288, ikisi 218'er seyirci papasiteli 3 salona sahip Mersin Jimnastik Salonu'nun 307 günde tamamlandığı kaydedildi.
Judo test müsabakaları da Mersin Üniversitesi 1 No’lu salonda gerçekleştirildi.
Çiftlikköy Yerleşkesindeki tesis,Türkiye Judo Süper Lig ve Birinci Lig müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Kadın ve erkeklerde 28 takımın mücadele ettiği müsabakalara Mersinli sporseverler ilgi gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam